ANN-SOFIE ØSTERBY

ARTIST INFO

Det kunstneriske univers består af abstrakte værker som inviterer til fordybelse, ro og bløde toner. En mulighed for at skabe nærvær, tilstedeværelse og hvor man får lov til at mærke sig selv og hinanden.

Efter at være blevet mor til to børn, har Ann-sofie Østerby valgt at lægge sin arbejdsenergi i at skabe værker. Inspirationen til værkerne findes i livet, familien og kærligheden. Selve maleprocessen kræver tid og nærvær hvor man bliver tvunget til at være fordybet og tålmodig. Hvilket afspejler måden hvorpå Ann-sofie ønsker at leve sit liv og sin hverdag sammen med familien.

I maleprocessen giver hun sig selv lov til at slippe sine forventninger. Roen og fordybelsen opstår i hvert enkelt strøg. Selvom malerierne er abstrakte, er det gennemgående tema i det gyldne univers. Der arbejdes primært med akryl på lærred, men med interesse for andre materialer. Papirværker er således også aktuelle i denne udstilling.

Ann-sofie Østerby har en PBA fra Københavns Erhvervsakademi indenfor Smykker og Design efterfulgt af en BA på Det Kongelige Akademi som indretningsarkitekt.

Forestil dig en uspoleret ro, bløde toner og et sted som inviterer til at hvile i sig selv. Dette scenarie afspejler malerierne og papirværkerne.

Gallery